Géppark

A gépeink képességei csúcskategóriásak, a részletes videókért kattintson a képekre!

Gépparkunk büszkeségei az Amerikából importált Ligchine gépeink amikkel -Európában egyedülálló kombinációban- szinte minden feladatra képesek vagyunk a legmagasabb hatékonyság és precizitás mellett.

Ligchine SpiderScreed ™ nagy teljesítményű kompakt lézer vezérlésű beton lehúzó gép
Teljesítmény 200 – 1500m2 /munkanap
Használati terület:

Födém beton ,hegesztett hálós ajzat beton
Dupla hegesztett hálós ajzat beton
Hungarocell szigetelésen készített ajzat beton

2019-ben Ligchine bemutatta a SpiderScreed ™ (azóta sokszorosan díjnyertes )szériát – egy kompakt, könnyű és kimagaslóan manőverezhető rendszert, amelyet a felső emeletes beton és dupla hegesztett hálós ajzat beton alkalmazásokhoz terveztek. A SpiderScreed ™ gépet kimagasloan könnyűnek és erőteljesnek tervezték, 100 százalékos TIG-hegesztéssel ellátott alumínium kialakítással, igy a munka közbeni össztömeget körülbelül 575KG alatt tartja. A szabadalmaztatott Versa-Drive rendszer, a független nullfordulatú hajtás, a 90 ° -os vízszintes meghajtás és az oldalirányú meghajtás világon egyedülálló betonban mozgó lehúzóvá teszik. A SpiderScreed ™ a Ligchine szabadalmaztatott gépi szintező rendszerével biztosítja a laposabb padlót és a nagyobb tömörítést, mint az egyszerű, csak csigás szintező rendszerek.
Ligchine ScreedSaver™ Max
Nagy teljesítményű lézer vezérlésű beton lehúzó gép
Teljesítmény: 500-3000m² /munkanap
Használati terület:
Ipari csarnok,mezőgazdasági épületek, térbetonok készítése

A Ligchine a ScreedSaver II ™ -et, mint a világ legversenyképesebb árú gémmel működtetett lehuzo gépét, amelyet valaha kínáltak az ipar számára. A ScreedSaver II ™ tartalmaz egy nulla forduló koros hajtásrendszert, így tökéletes társ a feldarabolt munkahelyeken és terekben, amelyeket más gémmel mukodtetett gép nem próbálhatna meg teljesíteni. A vezeték nélküli távirányítású ScreedSaver II ™ olyan világszínvonalú FF / FL (Laposság) számokat ér el, amelyeket csak gémmel működtetett gép képes megbízhatóan előállítani.
Legkissebb gépunk, nehezebben hozzáferheto teruletekhez.
Teljesítmény: 200-1000m²/ munkanap

Mint minden Somero® modellnél, a Copperhead® is automatikusan állítja be a precizios szintet, lehetővé téve a gyors és hatékony munkát minden feluleti korulményben. Ideális födémlemezes és emeleti alkalmazásokhoz.
Amerikai Multiquip cég legnagyobb teljesitmenyu hidraulikus meghajtasu betoncsiszolo gépe. 2 gépunk osszteljesitmenye mindent meghalad.
A Wacker Neuson CRT 48 simítóink lapát átmérője 1220 mm. A legjobb eredményt nyújtják maximális termelékenység mellett. Megkülönböztető tulajdonságuk a hidraulikus precizíós kormányrendszer, amely megkönnyíti a kormányzást, és ezáltal lehetove teszi a nehezen hozzáférhato helyek csizolasat maximalis teljesitmeny mellett.
Kicsi, nagy teljesítményű és olasz. Olyan mint egy Ferrari. Barikell gépeink lehetove teszik a legfinomabb es nehezen hozzaférheto beton feluletek precizios simitasat is.