Laser Screed Padló

Laser Screed Padló

A közelmúltban végzett beruházások eredményeként irigylésre méltó berendezések és felszerelések állnak rendelkezésre, így munkáinkat a legmagasabb színvonalon és a legjobb gépekkel végezzük.

Fő lézer vezérelt gépeink napi szinten akár 3000m² kiváló minőségű, ultramagas toleranciájú padlót képesek előállítani.

Galla Line Kft, Lézeres beton padlók szakértői:

Az FM2 vagy jobb síktűrésű beton csak is a lézeres beton lehúzás esetén (Laser Screed) és lézerrel vezérelt géppel érhető el. A lézeres betonozási módszer gyakran a leggyorsabb és legolcsóbb módszer a szigorú tolerancia elérésére nagy területeken.

A lézeres beton lehuzás a legújabb és leginnovatívabb módszer nagy területek betonnal történő bevonására, nagyfokú laposság és egyenesség mellett.

A Laser Screed betonpadlók tökéletes megoldást kínálnak ott, ahol az extra sík padlók elengedhetetlenek. Például olyan raktárakban, ahol a nem tökéletes laposság katasztrofális következményekkel járhat a magas állványozás esetén.

Lézeres ipari beton padló építési tűrések.

A felszerelések, és a módszertan gondos megválasztásával nagyon nagy toleranciájú betonpadlókat érhetünk el, akár rendszeresen elérve az FM1-et. Általánosabban az FM2 tűréseket (szabad mozgás gépeknek, ahol a késobbi gépek (pl targonca) a födém minden területén tudnak mozogni), amelyeket képzett és tapasztalt munkaerőink könnyen elérhetnek. Ez általánosságban véve az elosztóközpontok, gyárak és a raktárak közös specifikációja.

Hasonlóképpen, meghatározott mozgás esetén (Nagyon keskeny folyosó, Magas állványok – magas tűréshatár a 13 m magasságot meghaladó raktárakban) a FM1 tűrések minimális csiszolással érhetők el.